Deuzeld moet Schoten blijven

De voorbije weken ben ik extra veel in de Wijk Deuzeld geweest. En dan voel je onmiddellijk dat dit een Schotense wijk is en moet blijven!

Meestal ben ik een passant in den Deuzeld. Ik kom er met de fiets of de bus regelmatig doorgereden, speel een spel in het Cogelspark of vergader in het Cogelshof.

De voorbije weken kwam ik er (door de campagne) wat meer. Ik deed huisbezoeken in Deuzeld-Zuid, De Lek en de Kolonie. In de Winkelstap en Deuzeld-Noord kwam ik voornamelijk om te flyeren en affiches te plaatsen.

Iedere keer dat je er komt, merk je dat dit een Schotense wijk is. Daarom verzet ik me tegen de annexatieplannen bij Antwerpen!

Tegelijk zijn er een aantal specifieke bezorgdheden die leven in de wijk en die we moeten aanpakken! Ik nam er de drie voornaamste uit:

  1. De A102 moet ondergronds en mag geen barrière worden tussen het centrum en den Deuzeld!
  2. De wateroverlast bij regen moet verbeteren , best door de renovatie van het park met buffercapaciteit (maar ook met respect voor de piramides)
  3. Een wekelijkse markt zou een verbetering zijn van het winkelaanbod. Dit zal in overleg en samenwerking met de markthandelaars zijn.
Vond je dit interessant? Delen mag!